• Bezkonkurenční servis notebooků 31.8.2016
    Bezkonkurenční servis notebooků Porouchal se vám notebook a rychle potřebujete jeho servis? Jestliže se jedná o váš jediný počítač, určitě nechcete ...
  • Náhradní díly pro notebooky 31.12.2013
    Náhradní díly pro notebooky Dnešní doba přináší řadu zařízení, které nám pomohou zjednodušit a urychlit každodenní kancelářskou práci. Mezi takov...
  • Servis chytrých telefonů iPhone 2.11.2013
    Servis chytrých telefonů iPhone Chytré telefony, nebo také smartphony , jsou v dnešní době rozšířenými zařízeními pro komunikaci, bez nichž se téměř...
  • Soutěž o elegantní mobil - Samsung Galaxy Young 23.9.2013
    Nedávno skončila naše velká letní soutěž o tablet GOCLEVER a vzhledem k Vašemu velkému zájmu, na ni jsme hned navázali a to další soutěží pro Vás. ...
  • Akce ! LCD panel 15,6" LED za 1770,- Kč vč. DPH i dopravy 6.9.2013
    Nabízíme servisním organizacím i koncovým uživatelům za akční cenu displej pro notebooky – LCD panel 15,6" s rozlišením 1366×768 bodů. Až do v...
  • Tiskárny HP (2024) - laser i inkoust, na doma i do práce 13.5.2024
    Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních tiskáren HP OfficeJet, které jsou určené pro všechny typy kanceláří – od těch domácích až po velké firmy. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je nová řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet. Tato nová technologie přináší jak kvalitativní zlepšení tisku […]
  • Logitech MX Brio (705 for Business) - Ultra HD 4K webkamera, pro práci a streamování 12.5.2024
    MX Brio je dosud nejpokročilejší webová kamera společnosti Logitech a patří spolu s klávesnicemi a myšmi MX do ekosystému řady Master Series. Rozlišením Ultra HD 4K pomáhá kreativním profesionálům a vývojářům vylepšit dojem z jejich virtuálních prezentací.
  • Synology BeeStation - osobní cloudové úložiště 11.5.2024
    Zařízení BeeStation umožní přizpůsobit zálohování, správu a sdílení souborů bez poplatků za předplatné a s lepší kontrolou nad vašimi soukromými daty.
  • Sennheiser HD 620s - otevřený zvuk v uzavřených sluchátkách, za přátelskou cenu 10.5.2024
    Nový model představuje most mezi řadou HD 600 a dostupnějšími modely ze série HD 500. Nabídne přitom zvukový projev i izolaci od okolí, která je pro uzavřená sluchátka typická.
  • SanDisk Desk Drive - externí 8 TB SSD od Western Digital 9.5.2024
    Společnost Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) rozšířila portfolio své značky SanDisk o nový 8 TB externí disk SanDisk Desk Drive, který představuje dosud nejvyšší kapacitu desktopového externího SSD disku. Tato nová třída externích disků poskytuje tvůrcům obsahu a profesionálům v oblasti podnikání způsob, jak rychle zálohovat a zpřístupnit své fotografie, videa a soubory ve vysokém […]
  • Lenovo ThinkBook - nové notebooky s umělou inteligencí 7.5.2024
    Společnost Lenovo na veletrhu CES 2024 představila nová zařízení ThinkBook určenápro trh malých a středních podniků (SMB) s inovativními funkcemi, chytrým designem a AI funkcemi.
  • Wi-Fi 7 přináší rychlosti v řádech desítek Gbps 6.5.2024
    Standard Wi-Fi 7 dramaticky zvýší výkon podnikových bezdrátových sítí. Doplňuje další přenosové pásmo a umožňuje dosahovat až pětinásobně vyšší rychlosti přenosu dat než předchozí generace Wi-Fi zařízení.
  • Kingston Digital Canvas React V60 - SD karta s kapacitou až 1 TB 3.5.2024
    Nejnovější přírůstek rozšiřuje řadu paměťových karet Canvas React určených vášnivým fotografům, kteří využívají rozhraní UHS-II. Nová SD karta V60 je určena jak jim, tak začínajícím tvůrcům, kteří si hlídají náklady, a nabízí rychlosti až 280 MB/s1 a úložné kapacity dosahující 1 TB. Její vlastností je rychlost zápisu až 150 MB/s.
  • AOC B3 LCD monitory - úzké rámečky, USB-C a obnovovací frekvence 100 Hz 2.5.2024
    Nová řada B3 přichází na trh se dvěma 23,8" (60 cm) (AOC 24B3CF2 a 24B3CA2) a dvěma 27" (68 cm) (AOC 27B3CF2 a 27B3CA2) modely s IPS panely a rozlišením Full HD. Tyto čtyři monitory s obnovovací frekvencí 100 Hz, připojením USB-C a 65W USB Power Delivery.
  • Acer Aspire Vero 16 - uhlíkově neutrální notebook s nejnovějšími procesory Intel Core Ultra 30.4.2024
    Aspire Vero 16 je z produktové řady Vero, poháněný novými procesory Intel Core Ultra s technologií Intel AI Boost a kompatibilitou s Wi-Fi 7. Společnost Acer se svým notebookem Aspire Vero 16 zavázala k uhlíkové neutralitě. Pro šasi notebooku Intel Evo Edition bylo použito více recyklovaných materiálů (PCR) než na modelu z roku 2021.
  • Samsung 990 EVO SSD s NVMe, vylepšený výkon, úspornější provoz 29.4.2024
    Disk s rozhraním NVMe, špičkovými technickými parametry a úsporným provozem se hodí pro každodenní činnost všeho druhu od hraní přes práci až po úpravu fotografií a videozáznamů. Ocení ho tak uživatelé všeho druhu.
  • D-Link Wi-Fi 6 Smart Mesh routeru AQUILA PRO AI AX3000 (M30) s umělou inteligencí 26.4.2024
    Router MIT (Made in Taiwan) je navržen tak, aby řešil tři nejčastější problémy uživatelů Wi-Fi: pokrytí, rychlost a spolehlivost. AQUILA PRO AI M30 se může pochlubit elegantním designem (s možností montáže na stěnu). Průlomový design skrývá pět vnitřních antén, které poskytují vylepšené 360stupňové trojrozměrné pokrytí.
  • Uvolnění místa na disku při používání Google Chrome 30.12.2012
    Chrome, aktualizace chrome, OldChromeRemover Celý příspěvek →
  • Výměna RAM u HPmini 2133 27.12.2010
    Jelikož jsou netbooky stále oblíbenější a podklady pro jejich úpravu/opravu nedostupnější, případně pouze v angličtině, rozhodl jsem se s dovolením administrátorů vkládat příspěvky k dalšímu typu HPmini 2133, které vlastním. První návod se bude zabývat výměnou RAM paměti. – pro … Celý příspěvek →
  • Cermat ještě narychlo opravuje chyby ředitelů škol v pořadí přijatých 13.5.2024
    Několik středních škol ještě i po posledních opravách z konce minulého týdne poslalo do Cermatu, který organizuje elektronické přijímačky, žádosti o úpravy v pořadníku přijatých. Podle šéfa Cermatu Miroslava Krejčího se nejedná o významný problém. Výsledky přijímaček budou vyhlášeny ve středu.
  • Dvě seniorky vydělaly nejméně milion množením psů 13.5.2024
    Dvě seniorky si k důchodu přivydělávaly množením a prodejem stovek štěňat různých psích plemen. Zvířata přitom živořila v nevhodných podmínkách v několika místnostech v malém rodinném domku na Olomoucku, kde kvůli nedostatku jídla požírala i vlastní výkaly. Policisté si na obě ženy došlápli počátkem dubna, zadrželi je a obvinili z několika trestných činů a zvířata odvezli do různých útulků.

Šetříme Vaši peněženku

Druh sazby Práce technika / 1 hod.
Servis notebooku 300 Kč
Záchrana dat 300 Kč
Instalace SW / HW 300 Kč

Servis notebooků standardně provádíme v servisním centru ABAX podle sazby práce technika.

Opravy notebooků v našem servisním centru jsou zpoplatňovány hodinovou sazbou práce technika, dle výše uvedeného ceníku

Ceny náhradních dílů na notebooky se řídí aktuálně platným ceníkem náhradních dílů

Servis notebooků poskytujeme na základě požadavku zákazníka v provozní době firmy

Expresní servis notebooků poskytujeme na základě požadavku zákazníka a jen tehdy, je-li to technicky možné (vyhrazujeme si právo změny statutu zakázky na standardní servis)

Doplňkové služby k opravám notebooků

Druh sazby Cena Poznámka
Dopravné za svoz a dovoz notebooků po celé ČR ZDARMA (v případě realizované opravy)
Cenový návrh opravy ZDARMA Vždy, překračuje-li skutečná cena limit určený zákazníkem
Diagnostika závady (v rámci opravy) ZDARMA (v případě opravy realizované v servisním centru ABAX)
Expresní servis notebooku do 24h 1000 Kč je možno přiobjednat (jednorázová sazba)
Dopravné za svoz a dovoz zařízení po celé ČR 200 Kč (hradí se jen když oprava není realizovaná)
Diagnostika závady (bez opravy) 600 Kč (účtuje se pouze na vyžádání u nerealizovaných oprav)
Zapůjčka náhradního notebooku 200 Kč (za každý započatý den)

Jak obvykle vychází cena opravy notebooku …

  • Standardní servis notebooku obvykle stojí ………….­. 500 Kč
  • Složitější servis notebooku obvykle stojí ……………. 1000 Kč
  • Záchrana dat z notebooku u nás obvykle stojí ………. 1200 Kč

Všechny zde uváděné ceny jsou ceny bez DPH 21%


Co neúčtujeme

  • zjištění ceny opravy, pokud po provedení diagnostiky notebooku technikem zjistíme, že cena opravy notebooku přesáhne zákazníkem schválený cenový limit
  • dopravné u záručních oprav notebooků (je-li reklamace oprávněná)
  • balné, manipulační poplatky (není-li nutné zajistit pro dopravu zpět jiný obal než dodal zákazník)
  • neopodstatněné poplatky bežné u mnoha autorizovaných servisních firem, účtované jako provize dovozce za poskytnutí autorizace k servisu apod.